ADMINISTRACE DATABÁZOVÉHO SYSTÉMU ORACLE 10g A JEJÍ VÝUKA V PROSTŘEDÍ VŠE - Macák, Petr, 1969-; Chlapek, Dušan; Buus, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cíl práce Cílem práce je vytvořit příručku a VMWare imidž ke kurzu 4IT340 - Základy správy databázového systému ORACE a umožnit tak studentům snadnější zvládnutí probírané látky. Způsob dosažení cílů Využití zkušeností s výukou a vytvoření srozumitelné a čtivé příručky zaměřující se na hlavní principy a myšlenky. Přínos práce Vytvoření příručky, která se stane vhodným studijním materiálem pro výuku kurzu a umožní studentům probíranou látku lépe vstřebat
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses