Počátky, vývoj a prognózy trhu datových médií v České republice - Horák, Ondřej; Šedivá, Zuzana, 1961-; Prágr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce mapuje trh datových médií v České republice s úzkým zaměřením na trh optických datových médií. Analyzuje produkty tohoto trhu, subjekty, které se na něm vyskytují a cenové trendy optických datových médií s ohledem na situaci v zahraničí. Práce přináší predikci budoucího stavu segmentu optických datových médií a odhaduje přibližný vývoj pro všechny tři výše uvedené oblasti
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses