Vývojové prostření Eclipse - Vomáčka, Petr; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato práce popisuje především praktickou stránku vývojového prostředí Eclipse. Cílem bylo vytvoření příručky, která by programátorům začínajícím s Eclipse usnadnila proniknutí do jeho praktického používání pro programování v jazyce Java. Z tohoto důvodu je určitá znalost jazyka Java nutným předpokladem. První kapitola práce je spíše teoretická a stručně popisuje nejvýznamnější charakteristické rysy Eclipse. Druhá část se věnuje nejdůležitějším praktickým operacím a úkonům, které jsou běžně používány při programování v jazyce Java. Třetí část pak popisuje možnost rozšíření základního programovacího prostředí Elipse pomocí pluginů a praktické používání některých z nich
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses