Export tovaru a služieb krajín Višegradskej štvorky od roku 2000 do súčasnosti - Reháková, Jana (2007)
Bakalárska práca sa zameriava na problematiku exportu tovaru a služieb krajín Višegradskej štvorky. Je rozčlenená do troch kapitol. V prvej časti sú definované kľúčové pojmy. Druhá kapitola podáva prehľad komoditnej a teritoriálnej štruktúry exportu krajín Višegradskej štvorky od roku 2000 až do obdobia východného rozšírenia EÚ. V tretej kapitole sa uvádzajú trendy v oblasti vývozu tovaru a služieb spomínaných krajín. Práca obsahuje záver, v ktorom autorka sumarizuje problematiku a uvádza východiská pre ďalšie spracovanie témy