Export tovaru a služieb krajín Višegradskej štvorky od roku 2000 do súčasnosti - Reháková, Jana; Karpová, Eva; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalárska práca sa zameriava na problematiku exportu tovaru a služieb krajín Višegradskej štvorky. Je rozčlenená do troch kapitol. V prvej časti sú definované kľúčové pojmy. Druhá kapitola podáva prehľad komoditnej a teritoriálnej štruktúry exportu krajín Višegradskej štvorky od roku 2000 až do obdobia východného rozšírenia EÚ. V tretej kapitole sa uvádzajú trendy v oblasti vývozu tovaru a služieb spomínaných krajín. Práca obsahuje záver, v ktorom autorka sumarizuje problematiku a uvádza východiská pre ďalšie spracovanie témy
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Maďarsko; bakalářské práce; Hungary; bachelor's theses