Finanční analýza Kofola, a.s. - Kocián, Marek (2007)
Obsahem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Kofola, a.s. s cílem zhodnotit výsledky hospodaření za roky 2001 – 2005. Bakalářská práce se skládá z několika hlavních částí. První část reprezentuje souhrn teoretických pojmů, které jsou v druhé části prakticky na podnik aplikovány. Závěr práce hodnotí výsledky finanční analýzy, majetkovou strukturu a celkové finanční zdraví společnosti Kofola a.s