Finanční analýza Kofola, a.s. - Kocián, Marek; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Obsahem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Kofola, a.s. s cílem zhodnotit výsledky hospodaření za roky 2001 – 2005. Bakalářská práce se skládá z několika hlavních částí. První část reprezentuje souhrn teoretických pojmů, které jsou v druhé části prakticky na podnik aplikovány. Závěr práce hodnotí výsledky finanční analýzy, majetkovou strukturu a celkové finanční zdraví společnosti Kofola a.s
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cash flow; finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cash flow; financial analysis; bachelor's theses