Transformace v Rusku - Vrbová, Alena (2007)
Stav hospodářství Ruska před zahájením reforem. Popis procesu ekonomické transformace v Ruské federaci. Systémové změny v zemi - liberalizace cen, privatizace, zahraniční obchod, zahraniční investice