Transformace v Rusku - Vrbová, Alena; Adámková, Vlasta; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Stav hospodářství Ruska před zahájením reforem. Popis procesu ekonomické transformace v Ruské federaci. Systémové změny v zemi - liberalizace cen, privatizace, zahraniční obchod, zahraniční investice
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: privatizace; zahraniční investice; zahraniční obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Rusko; bakalářské práce; privatization; foreign investments; foreign trade; Russia; bachelor's theses