Social Bookmarking - Holásek, Jakub (2007)
Práce je základním informačním podkladem pro pochopení Social Bookmarkingu, jeho aspektů, nástrojů a využití nejen pro jednotlivé uživatele ale i pro skupiny. Zahrnuje zhodnocení těchto nástrojů, jejich kladné i záporné stránky včetně praktických ukázek