Social Bookmarking - Holásek, Jakub; Rauch, Jan, 1948-; Svátek, Vojtěch, 1967 prosinec 1.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce je základním informačním podkladem pro pochopení Social Bookmarkingu, jeho aspektů, nástrojů a využití nejen pro jednotlivé uživatele ale i pro skupiny. Zahrnuje zhodnocení těchto nástrojů, jejich kladné i záporné stránky včetně praktických ukázek
Vedoucí práce: Jan Rauch
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Web 2.0; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Web 2.0; bachelor's theses