Informační systémy ve společnosti Radiant Systems - Beran, Michal; Švecová, Lenka; Lorenc, Miroslav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá informačními systémy v organizaci z pohledu jejich významu, architektury a způsobu měření efektivity informačního systému. Hlavní důraz práce je kladen na vyhodnocení informačního systému jako prostředku podpory hlavních a vedlejších procesů organizace. Pro toto hodnocení je využito aplikace metody Quality Functional Deployment (QFD), která umožňuje identifikovat nesoulad mezi existujícími systémy a požadavky jednotlivých firemních procesů. Tato práce též vyzdvihuje význam některých systémů, které hrají důležitou roli v organizacích působících na poli vývoje software
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses