Využití Topic Maps pro zlepšení navigace na webu - Kotlín, Jiří (2007)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a prototypově implementovat řešení využívající Topic Maps pro navigaci na webových stránkách. Jejím výsledkem je pak aplikace postavená na spojení tohoto relativně nového mezinárodního standardu pro organizování znalostí a populárního řešení poskytování webových stránek softwarovou architekturou LAMP