Využití Topic Maps pro zlepšení navigace na webu - Kotlín, Jiří; Kosek, Jiří, 1975-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a prototypově implementovat řešení využívající Topic Maps pro navigaci na webových stránkách. Jejím výsledkem je pak aplikace postavená na spojení tohoto relativně nového mezinárodního standardu pro organizování znalostí a populárního řešení poskytování webových stránek softwarovou architekturou LAMP
Vedoucí práce: Jiří Kosek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: MySQL (databázový systém); informatika [obor bakal. práce]; PHP (programovací jazyk); bakalářské práce; MySQL (database system); PHP (programming language); bachelor's theses