Aplikovatelnost japonských HR nástrojů v ČR - Izutsu, Roman (2007)
V této práci jsou popsány základní nástroje japonského HR managementu a možné příčiny jejich vzniku.Dále je zde zkoumána míra jejich využití v japonských firmách v ČR a poté hodnocena jejich aplikovatelnost v českém prostředí