Aplikovatelnost japonských HR nástrojů v ČR - Izutsu, Roman; Beroušek, Petr, 1952-; Holeček, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V této práci jsou popsány základní nástroje japonského HR managementu a možné příčiny jejich vzniku.Dále je zde zkoumána míra jejich využití v japonských firmách v ČR a poté hodnocena jejich aplikovatelnost v českém prostředí
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses