Jak založit podnik - Pakostová, Petra (2007)
Práce je zaměřena na podniky jednotlivce. Konkrétně na jendotlivé fáze před zahájením podnikatelské činnosti - fáze předrozhodovací, rozhodovací, plánovací a realizační. Shrnutí základních pojmů, týkajících se živnostenského podnikání