Jak založit podnik - Pakostová, Petra; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na podniky jednotlivce. Konkrétně na jendotlivé fáze před zahájením podnikatelské činnosti - fáze předrozhodovací, rozhodovací, plánovací a realizační. Shrnutí základních pojmů, týkajících se živnostenského podnikání
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses