Produktový a provozní management v LEDA Slovakia s.r.o. - Adamčíková, Lenka; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Pod provozní management spadají v určité míře jiné činnosti v závislosti na typu výroby, přetržitosti výrobního procesu, charakteru technologie a v neposlední řadě na formě organizace. Ráda bych ve své bakalářské práci přiblížila provozní management ve vybrané organizaci. Jde o společnost s ručením omezením LEDA Slovakia, kterou vlastní a řídí můj otec. Je to malý podnik zabývající se převážně kovoobráběním, který má v současnosti šest zaměstnanců. Výroba je kusová a na zakázku, výrobní proces je přerušovaný a probíhají v něm mechanické procesy. Chci využít této příležitosti a nahlédnout pod pokličku každodenních úkolů a problémů. Plánuji strávit několik dnů ve firmě a sledovat jak se v praxi provozní management uskutečňuje. Chtěla bych se zaměřit na standardizaci a na její využití v tak malém podniku. Vím, že v hromadné výrobě je její uplatnění obrovské. No v tak malých podmínkách může být její využití omezené. Kladu si za cíl určit v jaké míře se dá využít a jak je její využití výhodné v LEDA
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses