Rozvozní úloha s dělenou dodávkou - heuristické metody - Mertl, Jakub (2007)
V předložené práci studujeme rozvozní úlohy. V první části je pojednáno o různých typech rozvozních úloh. Druhá část obsahuje popis heuristik a metaheuristik. Dále se zaměříme na rozvozní úlohu s dělenou dodávkou. Cílem práce je naprogramování heuristiky nebo metaheuristiky pro tento typ úlohy. Závěr obsahuje výsledky praktické části a shrnutí důležitých vlastností