Rozvozní úloha s dělenou dodávkou - heuristické metody - Mertl, Jakub; Fábry, Jan, 1967-; Pelikán, Jan, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
V předložené práci studujeme rozvozní úlohy. V první části je pojednáno o různých typech rozvozních úloh. Druhá část obsahuje popis heuristik a metaheuristik. Dále se zaměříme na rozvozní úlohu s dělenou dodávkou. Cílem práce je naprogramování heuristiky nebo metaheuristiky pro tento typ úlohy. Závěr obsahuje výsledky praktické části a shrnutí důležitých vlastností
Vedoucí práce: Jan Fábry
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: heuristika; statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; heuristic; bachelor's theses