Ochrana spotřebitele ve finančních službách v České republice - Liebich, Lukáš (2007)
Práce popisuje současnou situaci v oblasti ochrany spotřebitele na finančním trhu. Rozebírá vývoj v posledních letech, vliv státní regulace a také nestátní instituce, které se ochranou spotřebitele zabývají. Podrobně je pak popsána situace ve finančním zprostředkování, včetně uvedení konkrétních příkladů z poradenské praxe