Ochrana spotřebitele ve finančních službách v České republice - Liebich, Lukáš; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje současnou situaci v oblasti ochrany spotřebitele na finančním trhu. Rozebírá vývoj v posledních letech, vliv státní regulace a také nestátní instituce, které se ochranou spotřebitele zabývají. Podrobně je pak popsána situace ve finančním zprostředkování, včetně uvedení konkrétních příkladů z poradenské praxe
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses