Financni analyza Srovnani mobilnich operatoru - Fričová, Barbara (2007)
Prace je zamerena na vyvoj financni situace T-mobilu, Vodafonu, Telefonicy 02 a Eurotelu za období let 2003, 2004 a 2005. Prace je rozdelena na metodologickou a praktickou cast. Prakticka cast se sklada z analyzy ucetnich vykazu, kde je analyzovan vyvoj kazde spolecnosti zvlast a z analyzy pomerovych ukazatelu, kde je popsan vyvoj kazdeho ukazatele vsech spolecnosti dohromady