Financni analyza Srovnani mobilnich operatoru - Fričová, Barbara; Lebedzeu, Uladzimir; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Prace je zamerena na vyvoj financni situace T-mobilu, Vodafonu, Telefonicy 02 a Eurotelu za období let 2003, 2004 a 2005. Prace je rozdelena na metodologickou a praktickou cast. Prakticka cast se sklada z analyzy ucetnich vykazu, kde je analyzovan vyvoj kazde spolecnosti zvlast a z analyzy pomerovych ukazatelu, kde je popsan vyvoj kazdeho ukazatele vsech spolecnosti dohromady
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses