Evropská unie a Rusko Společné hodnoty a zájmy - Hornová, Blanka; Amort, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
EU a Rusko zakotvily ve společných dokumentech široké možnosti spolupráce, která nebyla dosud v požadovaném rozsahu uskutečněna. Existují různé překážky ve vztazích, které brání úspěšné realizaci. Současný vývoj vztahů je hodnocen jako neuspokojivý. Pro vybudování strategického partnerství mezi EU a Ruskem je potřebné dosáhnout shody nejen v otázce společných hospodářských a zahraničně-politických zájmů, ale i v otázce společných hodnot
Vedoucí práce: Jiří Amort
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; disertace; Rusko; dissertations; Russia