Uplatnění nástrojů marketingového mixu ve farmaceutické spoečnosti - Podlešáková, Markéta; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Popis a zhodnocení užití marketingového mixu ve farmaceutické společnosti
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: farmaceutický průmysl; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; pharmaceutical industry; master's theses