Průběžná doba zakázky ve Škodě Auto a.s. - Holman, David (2007)
V práci jsem se zaměřil na popis současného stavu výroby vozů na zakázku ve Škodě Auto a.s. Snažil jsem se pojmout celý proces jako systém a s ním pak také pracovat a nalézt možnosti zlepšení. Součástí práce jsou myšlenky autorů světového managementu o změnách principů řízení v 21. století. Třetina práce obsahuje představení a popis evropského projektu 5 denní auto, který se snaží nalézt řešení pro zkrácení současných dob realizace výroby vozů na zakázku ze 40-60 dní na 5 dní. V závěru jsem popsal možné změny výrobních a logistických strategií k dosažení zkrácení realizačních dob výroby vozů na zakázku