Průběžná doba zakázky ve Škodě Auto a.s. - Holman, David; Pernica, Petr, 1948-; Mečíř, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V práci jsem se zaměřil na popis současného stavu výroby vozů na zakázku ve Škodě Auto a.s. Snažil jsem se pojmout celý proces jako systém a s ním pak také pracovat a nalézt možnosti zlepšení. Součástí práce jsou myšlenky autorů světového managementu o změnách principů řízení v 21. století. Třetina práce obsahuje představení a popis evropského projektu 5 denní auto, který se snaží nalézt řešení pro zkrácení současných dob realizace výroby vozů na zakázku ze 40-60 dní na 5 dní. V závěru jsem popsal možné změny výrobních a logistických strategií k dosažení zkrácení realizačních dob výroby vozů na zakázku
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses