Hromadná kustomizace - Uchytil, Radek; Kislingerová, Eva, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce systematicky prezentuje poznatky o hromadné kustomizaci. Zabývá se nejprve definicí termínu a obsahem pojmu. Následuje popis základních charakteristik hromadné kustomizace, strategie její aplikace, klíčové faktory úspěchu, problematika komplexity a především komunikace při hromadné kustomizaci výrobků. Hlavním cílem práce je prokázání vztahu mezi pomalým rozvojem hromadné kustomizace výrobků a současným stavem konfiguračních systémů. Práce za účelem naplnění hlavního cíle přináší analýzu konfiguračních systémů a prezentuje výsledky emipirického výzkumu padesáti českých konfigurátorů
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: komplexita; ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; complexity (philosophy); dissertations