O daňových aktualitách z hlediska hospodářského - Blanda, František (V Praze : Česká národohospodářská společnost : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1931)
Porovnání daňové situace před a po první světové válce. Druhy daní dle jejich výnosu a vliv těchto daní na podnikatelskou aktivitu. Novela berní reformy
Keywords: daně; správa daní; podnikání; fiskální politika; Československo; daňové zákony; daňové reformy; přednášky; taxation; tax administration; business; fiscal policy; Czechoslovakia; lectures