Obilní monopol, jeho stav a dnešní úkoly - Feierabend, Ladislav Karel, 1891-1969 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1937)
Důvody vzniku Československé obilné společnosti jako dočasné monopolní instituce na trhu s obilím, která měla pomoci překonat krizi ve 30. letech
Keywords: zemědělská politika; hospodářské plánování; obilniny; obchodní politika; Československo; trh s obilím; státní regulace; státní monopol; Československá obilní společnost; přednášky; agricultural policy; economic planning; cereals; commercial policy; Czechoslovakia; lectures