Poválečná bytová otázka v cizině a u nás - Mildschuh, Vilibald, 1878-1939 (V Praze : Česká národohospodářská společnost, 1925)
Řešení bytové otázky, především nájemního bydlení, po první světové válce na národohospodářské úrovni. Podpora výstavby bytů, výše nájemného, ochrana nájemníků atd. Situace v Dánsku, Norsku, Švédsku, Švýcarsku, Finsku, Jugoslávii, Itálii, Holandsku, Anglii, Francii, Belgii, Polsku, Maďarsku, Rakousku. Návrhy opatření k řešení bytové otázky v Československu
Keywords: hospodářská politika; bytová politika; bytová výstavba; trh bydlení; nájemní bydlení; Československo; mezinárodní srovnávání; podpora bydlení; přednášky; economic policy; housing policy; housing construction; housing market; rental housing; Czechoslovakia; lectures