Národní formy podpory podnikání v ČR - Petrusek, Tomáš (2006)
Práce shrnuje národní formy podpory podnikání v ČR plně hrazené z prostředků ČR. Jednotlivé podpory jsou rozděleny dle institucí, které je financují. Přímé zahraniční investice a investiční pobídky jako významný fenomén ovlivňující současnou podobu české ekonomiky