Národní formy podpory podnikání v ČR - Petrusek, Tomáš; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce shrnuje národní formy podpory podnikání v ČR plně hrazené z prostředků ČR. Jednotlivé podpory jsou rozděleny dle institucí, které je financují. Přímé zahraniční investice a investiční pobídky jako významný fenomén ovlivňující současnou podobu české ekonomiky
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; investiční pobídky; bachelor's theses; investment incentives