Pojistné podvody - Fialová, Helena (2006)
Pojistné podvody, příčiny a typy, obecná opatření v oblasti prevence, odhalování a sankcí. Konkrétní opatření provedená v České republice. Česká asociace pojišťoven. Vývoj trestné činnosti pachatelů