Hospodářské reformy Irska a jejich aplikovatelnost do české ekonomiky - Lukaštíková, Iva; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Kroky irské vlády vedoucí k ekonomickému rozkvětu země, kterými by se mohla inspirovat i Česká republika: fiskální a monetární stabilizace, adaptace pracovní síly, využití strukturálních fondů a institucionální podpora podnikání. Každá kapitola obsahuje rovněž doporučení pro Českou republiku, které reformy nebo jejich části by po vzoru Irska mohla či měla provést. Stručné hospodářské dějiny Irska
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; ekonomické reformy; Irsko; strukturální fondy; bachelor's theses; economic reforms; Ireland; structural funds