Sociální pojištění Rakouska - Koláčková, Leona; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Sociální pojištění v Rakousku, jeho organizace, jednotlivé pilíře a příslušné dávky, pojištěnci a další osoby se sociálně-pojistnou ochranou. Rakouské sociální pojištění patří v mezinárodním měřítku k vysoce vyspělým systémům, který všem svým účastníkům garantuje nezbytné sociální jistoty. Je to systém s bohatou historií založený na tradičních zásadách, který však aktivně reaguje na nově vznikající požadavky moderního světa
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses