Oceňování a vykazování cenných papírů v České republice - Liptáková, Dana; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Charakteristika cenných papírů upravovaných Zákonem o cenných papírech a jejich klasifikace dle různých kritérií. Způsoby oceňování cenných papírů používané v České republice. Práce se podrobněji zaměřuje na oceňování a vykazování akcií, dluhopisů a směnek jak z pohledu emitenta tak investora
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; akcie; cenné papíry; dluhopisy; směnky; bachelor's theses; stocks; securities; bonds; bills of exchange