Účetní závěrka a uzávěrka - Kabourková, Dana (2006)
Práce je zaměřena na provedení a sestavení účetní uzávěrky a závěrky podle platných norem. První část se zabývá účetní uzávěrkou a jednotlivými uzávěrkovými pracemi. O každé je pak podrobněji pojednáno. Druhá část pojednává o účetní závěrce. Jsou zde rozebrány jednotlivé účetní výkazy a dále pak pojednáno o auditu, výroční zprávě a zveřejnění účetní závěrky