Účetní závěrka a uzávěrka - Kabourková, Dana; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce je zaměřena na provedení a sestavení účetní uzávěrky a závěrky podle platných norem. První část se zabývá účetní uzávěrkou a jednotlivými uzávěrkovými pracemi. O každé je pak podrobněji pojednáno. Druhá část pojednává o účetní závěrce. Jsou zde rozebrány jednotlivé účetní výkazy a dále pak pojednáno o auditu, výroční zprávě a zveřejnění účetní závěrky
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses