Analýza stavebního spoření a stavebních spořitelen v ČR - Mašek, Martin (2006)
Práce hodnotí stavební spoření a stavební spořitelny v ČR. Na začátku práce je rozebrán zákon o stavebním spoření.Dále jsou popsány stavební spořitelny a jejich produkty z nichž je následně vybrán nejvýhodnější na trhu. Práce hodnotí staré a nové obchodní podmínky a výhody z nich plynoucí