Analýza stavebního spoření a stavebních spořitelen v ČR - Mašek, Martin; Dohnal, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce hodnotí stavební spoření a stavební spořitelny v ČR. Na začátku práce je rozebrán zákon o stavebním spoření.Dále jsou popsány stavební spořitelny a jejich produkty z nichž je následně vybrán nejvýhodnější na trhu. Práce hodnotí staré a nové obchodní podmínky a výhody z nich plynoucí
Vedoucí práce: Radim Dohnal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses