Úloha Vlády při překonání nerozvinutosti, Případ Bolívie Překonání zaostalosti - Banus, Vidal Guido; Urban, Luděk, 1927-2013; Paneš, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Záměrem této práce je ukázat, na základě analýzy aktuální bolivijské situace, skutečné poslaní a úlohu vlády pří překonaní zaostalosti, jaké jsou nejznámější ideologické přístupy, které zkoumají tuto problematiku a ukázat jejich navrhované řešení. Tato páce nabízí možné strategie a soubor postupů, které by Bolívii nejlépe pomohly překonat nerozvinutost, stabilizovat její ekonomiku a časem nasměrovat k dlouhodobému a udržitelnému růstu
Vedoucí práce: Luděk Urban
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; Bolívie; diplomové práce; Bolivia; master's theses