Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek - Beldíková, Jana; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek. Uvádí vymezení majetku z daňového i účetního hlediska, podává přehled o způsobech jeho pořízení, oceňování a účetního odpisování. Zmiňuje také technické zhodnocení, finanční leasing a vyřazení majetku. Téměř každá kapitola obsahuje jednoduché příklady pro pochopení dané problematiky
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses