Pohledvky a opravné položky k pohledávkám - Heger, Martin (2007)
Charakteristika pohledávek, nedobytných pohledávek. Účetní a daňový pohled na pohledávky v ČR. Opravné položky k pohledávkám, jednorázový a postupný odpis. Postoupení pohledávky z pohledu postupitele. Pohledávky v rámci odložené daně