Pohledvky a opravné položky k pohledávkám - Heger, Martin; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Charakteristika pohledávek, nedobytných pohledávek. Účetní a daňový pohled na pohledávky v ČR. Opravné položky k pohledávkám, jednorázový a postupný odpis. Postoupení pohledávky z pohledu postupitele. Pohledávky v rámci odložené daně
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses