Účetní a daňové odpisy dlouhodobého majetku - Krejčí, Klára (2007)
Práce se zabývá problematikou správné klasifikace majetku, účetních a daňových odpisů, okrajově též technickým zhodnocením, oceňováním dlouhodobého majetku a jeho vyřazováním. Zmiňuje se i o problematice odložené daně