Účetní a daňové odpisy dlouhodobého majetku - Krejčí, Klára; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá problematikou správné klasifikace majetku, účetních a daňových odpisů, okrajově též technickým zhodnocením, oceňováním dlouhodobého majetku a jeho vyřazováním. Zmiňuje se i o problematice odložené daně
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses