Vybrané otázky finanční analýzy podniku - Machač, Erik (2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pracovního kapitálu a výkazu cash flow Dopravního podniku Hlavního města Praha, a.s. V práci jsem nastínil vývoj jednotlivých složek a příčiny tohoto vývoje za sledováné období. Dále se zabývám aplikací těchto informací v podnikové praxi a jejich využitelností, a dále výkladem zjištěných hodnot a jejich srovnáním s teoretickými základy